Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

rbbj11 Előzmény: #742545

Istenem, te pszichológus is vagy? :)) Ilyen öntelt emberrel még nem találkoztam, de ált. van alapja, ha vki öntelt, nálad az extra, hogy mindig lyukra mész! De állandóan, ilyet sem láttam még. Nagy számok törvénye alapján legalább néha eltalálnál vmit, de nem...ne próbálkozz már könyörgök emberek megítélésével, mert irtó rosszul csinálod...

Megírtam, miért jobb email. Az öregek még telefonra vannak akadva, tudom ezt üzletpartnerekröl is. És többet is kell pörölniük egymással meg mindenkivel. Ha megvan írásban vmi, az jobb, legutóbbi reklamációnál is, mikor nyafogott, hogy nem ez volt megbeszélve telón, továbbítottam neki a korábbi emailt, aztán el is kussolt. Olyan forma lehetett, mint te, mert azt nem tudta persze mondani, h. bocsi, rosszul emlékeztem. Sok ilyen idegesítö fráter van, mint te, aki kötözködik, keresi hol rúghat a másikba, és még neki áll feljebb, ha vki visszarúg. Az is csak szótlanul elsomfordált. Pereskedésnél is volt mär döntö emailezés, telefonnal kb. sz.t sem érsz bíróságon sem.