Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Ibiza Előzmény: #739991

mert nem annyira jó autó..szép gyors de nagyon alacsony..sokan elszálltak vele..egy huppanónál elvesztette a tapadását elöl.

Ideálisan az embernek lenne 3 autója..

egy igavonó barom négykerekes nagy raktérrel..vagy kisbusz vagy kisteher..de ez lehet egy városi kisautó, nem számít ha rátolatnak megkarcolják..

egy hétköznapokra, egy megbízható kényelmes hosszabb távra is alkalmas autó

egy élményautó, amikor kirándulunk..szerpentíneken járunk Európában...vagy a Balaton körül..esetleg egy saját építésű valami aki ilyennel múlatja az idejét..egy Mustáng pl..

Sokaknak presztizs egy autó.. surmó gyerek 3ezerért tankol de de az kell azt gondolják ő a rocsild.. vagy ha végigmegy a falun akkor mindenki hallja arra jön a rallisjoci..

Írtam már szép gyerekkorom volt szomszéd srácok és szomszéd bácsi kocsibolondok..fiatal srácok tunningolták a skoda kupét kijártak a szlovákokhoz hegyirallizni..mellesleg modelleztek is.. a bácsinak akkor volt 3-4 autója a bőregértől a BNW és az nsu princ.. szemben amerikás magyar srác volvóval..faternak 403-as peogeot...máshol motort szereltek állandóan..

http://player.hu/wp-content/uploads/2015/03/volvo-p1800.jpg

Bárhova bemehettem odaguggoltam és órákig elnéztem ahogy bütykölnek.. és jó benzinszag..vagy egyszerűen az utcán szerelgettek.