Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

banyaiz Előzmény: #739485

Magában a chf buliban én érdekelt voltam mint hitelközvetítő szerény mértékben.

Nekem ott rizikóm nem volt a dologban. Igaz, hogy a profit sem nálam csapódott le csak a jutalék.

Figyelmeztettem az ügyfeleket a devizakockázatra. Ez kutyát nem érdekelte akkoriban. Bevallom őszintén engem is meglepett ami lett belőle, nem gondoltam ilyen őrület lesz a vége.

Elküldhettem volna minden érdeklődőt, hogy baromi kockázat van a chf -ben. Semmiképp nem ajánlom. Csak akkor nem keresek rajta semmit. Egyébként őszintén nem is tudtam volna elküldeni mert ekkora felfordulást nem gondoltam volna.

Akkor rossz tanácsokat adtam? Rosszul mértem fel az ügyfél kockázatát? Végül is , igen. Mert azt kellett volna mondani, menekülj . :) Ez történt kb a bankoknál is vsz. Annyi különbséggel ők kockáztattak extra profit reményében.

Régen melóztam bankban is mindenféle hitellel és értékpapírokkal. lakosság vállalat, leginkább kkv. De belefolytam néhány nagyobb ügyletbe is, az ami bürokráciával járt , a bírálat az szekrények teltek papírokkal, egy ügyfélnél kis túlzással. :) Lehet , hogy van ami azóta mégis bedőlt. Ilyen ez.

Kicsit mint a tőzsde, távolról rokon műfaj.