Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

rbbj11 Előzmény: #739029

én alapvetően elégedett vagyok a befizetés/kapható szolgáltatás terén, főleg azért, mert kiegészítem magánnal is.

Csak azzal van gondom, mikor racionalitást, empátiát felrúgva szimpla pofátlanság megy. És ez valóban nem az eü. problémája. Ha egész nap ott sereglettek volna a súlyos esetek, és a váróban elvérzés fenyegetett volna vkit a sürgősségin, mert nem jutott volna hozzá orvos, mert még sürgősebbet kellett volna ellásson, na akkor nagy gond lenne a rendszerrel. De hál Istennek ilyet még nem láttam. Meg se nyikkantam volna, ha látom, hogy valóban sürgős esetek vannak, és azért nem jutnak hozzám. Ha eset van, akkor nincs 30 mp se, tiszta ügy.

De mikor lébecolnak, és úgy osztják be a szabit, hogy azonos időben rendelő két szakorvos persze egyszerre van szabin, és a sürgősségin nincs senki, de pofátlanul oda vigyorogja nekem, h. jól is teszem, ha ellátom magam a gyógyszertárban, az nem épp hivatásáról híres egészségügyis, hanem egy sz.r ember.

Ritkán látok olyat, hogy a rendszer lenne annyira alulfinanszírozva. Ellenben látok gyakran eszement túlszámlázásokat (amiben állítólagos ktg-k vanbnak, amik nekem kisembernek magánban is feleannyi...), és látok kávézgató dolgozókat is, meg nyugdíjasokkal fecsegő szakorovoskat, miközben állítólag nincs idejük.