Re: nincs cím
rbbj11 Előzmény: #737976Most voltam Sopronban fülészeten. Bp-en kaptam bele betadine-os gézcsíkot. Szerencsére csak egy órát vártam és ráírták, mit raktak be. Sopronban ezt kellett volna kicserélni 30 mp alatt. De hát nem...mert szabin van mindkét orvos, aki 8-11 között rendelne.
Ki van ráadásul írva, hogy csak elözetes bejelntkezéssel lehet menni. Hát én meg azt honnan a f.-ból tudjam, ha munka elött csak beugrottam volna egy 30 mp-es müveltre, h. tudjam tovább keresni a munkával a tb-hozzájárulást??!
Na nem baj, ki van írva, sürgösségin is lehet ellátást kérni, ha nincsenek szakrendelésen. Átmentem oda, 60 mp alatt elmondtam a helyzetet. Ahelyett, hogy 30 mp alatt berakott volna 2 gézcsíkot, 60 mp-ig magyarázta, h. márpedig várjam meg a fülészeti rendelés kezdetét. Én meg mondtam neki, akkor inkább gyógyszertárban megveszem a hozzávalókat, és begyürüm magam a fülembe. Azt mondja az orvos: jól teszi.
Elmentem hát gyógyszertárba, 1200 Ft-ért megvettem 3x annyi hozzávalót, mint amit kéne, hisz nem volt kisebb kiszerelés. Ott helyben feleségem kért ollót, gézt daraboltunk, áztattunk, fülpiszkával meg begyürtük, mert csipeszünk nem volt.
Hallójáratgyulladás, fáj mint a dög, de tök egyszerü a kezelése.
Nem baj, lehet, a megmaradt betadine-t és burow oldatot felajánlom a sürgösséginek, hogy legközelebb el tudjanak látni egy fülfájósat...egyébként sürgösségi üres volt, 2 asszisztens lébecolt az ablakban + 1 orvos nekem osztotta az igét.
Azért ez vérlázító hozzáállás és pofátlan rendszer, havi 50ezer járulék beperkálásommal köszönöviszonyban nincs...