Re: nincs cím
Spade Előzmény: #738386Már megint megfordtottad az implikációt, attól h ez gyakori még buta dolog :)
Az eü a te igazi lehetőséged, nekem nem szakterületem, de azért egy induló vállalkozásba lehet h beszállnék akár lehetne közösségi finanszirozást is találni. Lehet h sok mindent megpróbáltál de nem volt elég fantáziád, sztem. Mindenekelőtt 3-4 apk-t kellene csinálni az über mintát követni persze nem a szállitást mielőtt félreértesz. Az eü kütyük bekötése is IOT önfinanszirozó alapon óriásit üthetne anyagilag kb most még időben vagyunk és ezekbe semmilyen authoritás nem pofázhatna bele és persze ami igazán ütne egy kvázi Ai diagnosztába kellene invesztálni, és később ezekre ráereszteni az appokat aztán persze a korház....Aztán a személyre szabott géntechben is óriási üzlet van sztem Mo-n is több százezer ember fizetne rá és akkor itt a lehetőségek végtelenek és akkor még mindig nem pumpoltad egy forinttal se az eü kasszát, ami lehetetlen hiszen azt mindenki a sajájának tekinti. Nem a várfalakat kell megrohamozni hanem megkerülni