Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Ibiza Előzmény: #738284

áá ezek ilyen operett emberjogisták.. tudod ..én vagyok karcsi... én **** vagyok... én a menekültekkel vagyok..én zsidó vagyok..

az állatok most nem divat..fóka bálna viziló már ment a levesbe.

Alapdolgokhoz nincs eszük..

1.Az ide beszökő emberek vizumköteles országok állampolgárai.. a világ minden országában be kell tartani a törvényeket..

2. Nagyon jó..menekülnek..mert diktátor meg életveszély.. mentsük meg őket mint a bálnákat.. ok.. de ha menekült vagyok akkor az első biztonságos helyen bejelentkezem..bocsánat beszöktem..de itt vagyok..szeretnék XY országba elmenni.. ok.itt egy ágy egyél fürödj...töltsük ki a papirokat.. és megvizsgálunk hátha behozol valami nyavalyát...és természetesen értesitjük a célországodat hajlandóak e fogadni..ha nem akkor másik célországot kell választanod..ok?..

3. de nem az..megyek mint az állat semmilyen törvényt vagy alapszabályt magántulajdont nem tartok tiszteletben... már gyilkosság is volt..lehet egyik kirabolta a másikat.. megtehetik akárkit megölhetnek hiszen semmilyen nyilvántartásban nem szerepelnek.

Amikor a magyarok 45ben vagy 56ban mnekültek..akkor "lágerekbe" táborokba..kellett menni..ott is az az eljárás volt amit 2p. ban leirtam.

Én együttérzek ezekkel az emberekkel..iszonyat motiváció kell elmenekülj egy országból..hátrahagyd a szüleidet őseidet..DE vendég vagy barátom..és viselkedj is úgy.. és gesztust teszek, hogy befogadlak.

Mellesleg azokból az országokból menekülnek zömében amelyeket az usa szétcseszett..vagy amiknek a gazdaságát a gyarmatositó országok kiszipolyozták.