Re: nincs cím
Ibiza Előzmény: #737960Egy gazdaságban helye van az állami beruházásoknak...felpezsdül a környék.
Stadionok nekem sem az elsődlegesek..nekem a raktárak mezőgazdasági hűtők tárolók..mg.feldolgozók..konténer átrakók..mindez egy nemzeti fejlesztési terv mentén az fontosabb lett volna.
DE ha egy koncepcióba illeszkednek a stadionok pl olimpia..VB.. akkor az rendben van.. ..tetszik nem a magyar ember sportja a foci.., ha magától játszik a gyerek akkor focizik.. sok sportban sikeresek vagyunk de az igazi nemzeti érzés akkor volt amikor döntőt játszottak a csapataink...
Kellenek a szinbólumok.. szinbólumok a temetők sirhelyei is..Ha igy nézzük akkor akkor nem lennének szobrok jellegzetes épitmények..Eiffeltorony..vagy templomok.. mert mindegyik valamilyen jelkép...ami akár hatalmi is lehet..szegényebb lenne Budapest a Hősök tere vagy a Parlament a Bazilika nélkül..
Kellenek emlékhelyek..zsidóknak magyaroknak tusziknak kurdoknak..albánoknak szerbeknek horvátoknak.. mindenki elmegy..magába száll emlékezik..tanul belőle és jobbá válik.. legalábbis ez lenne a normális sztem...ha pedig a nem érintett ér ehhez az emlékhelyhez akkor ő is megállhat..magába száll és megadja a tiszteletet..