Re: nincs cím
Euroman Előzmény: #737962egy példa: első diplomámból kifolyólag dolgoztam bányában....Borsodban....ez azt jelenti, hogy nemcsak sok egyszerű ember volt, de sok cigány is....ők vájárok, én friss diplomás mérnök...a munka közben semmigondom nem volt velük, sőt még tanultam is tőlük, hisz ők ismerték a "hegyet", a gépeket, és dörzsöltek is voltak....együtt ettük a szalonnát a munakközi szünetben, együtt röhögtünk a disznóvicceken....de azért a 3-4-ik hét után már nem voltam olyan vidám, amikor az éjszakai műszak után aludtam volna a buszon, mert hullafáradt voltam, ezek meg üvöltöztek, mint a fába szorult féreg...nyilván miattam nem hallgattak el, a számat nem mertem kinyitni, mert ők sokan voltak, én meg egyedül....de akkor és ott tudtam, hohy mivel saját autó vásárlásra, fenntartásra nem volt pénzem, ezt meg tartósan nem bírom ki, ezért pályáznom kell doktorandusznak, hogy valahogy visszakerüljek a "közegembe"....inkább lemondtam a jobb fizetésről, hisze egy üzemi mérnök sokkal jobban keresett, mint egy ösztöndíjas, de ahhoz, hogy ne ugorjak ki a bőrömböl, ez kellett