Re: nincs cím
Euroman Előzmény: #737935értelek én, és nagyra is értékelem, hogy hajlandó vagy foglalkozni velem...de én naponta bújom az álláshirdetéseket, és nyilván nem vesznek festőnek, ha nem vagyok festő, nem mehetek szakácsnak, ha csak egy rántottát tudok elkészíteni, nem mehetek pedikűrösnek, ha a saját és a szüleim lábán kívül még soha senkiét nem gondoztam....ez még vég nélkül folytatható, ezekhez mind szakmunkás végzettség kell, és jó esetben gyakorlat....ehhez jön még, hogy én ezekben nem is lennék se boldog, se elégedett, mert nem akarok ilyen dolgokkal foglalkozni....az egyedüli, amit szívesen csinálnék az, amit már csináltam: vagy marketing és pr, vagy titkár, személyi titkár, titkárság vagy kabinetvezető, uradalmi intéző stb. aki a főnök életét szervezi, kíséri, adott esetben tolmácsol neki, vezeti a felsőkategóriás kocsiját, esetenként a családi programjába is besegít...ez kellőképpen változatos (utálom a monotóniát), fizikailag nem nehéz (nehéz fizikai munkát kenyérkeresetként sosem végeztem, és 50 évesen fájó derékkel, műtött sérvvel nem is akarok ilyennek fogni), elegáns helyeken (konferenciaközpontok, szállodák stb.) zajlik és kellőképpen bizalmi állás...a szükséges megjelenést, modort, etikett ismeretet, nyelvtudást birtoklom...ha olyan környezetben kell dolgoznom, olyan emberekkel, akik között nem érzem jól magam, akkor oda kár is mennem, mert úgyis elmenekülök... na ilyen állást keresnék, vagy valamit, ami legalább részben hasonlít erre.