Re: nincs cím
Ricsi Előzmény: #737767És csodálkoztok, ha a munkaadók nem vesznek fel idősebbeket.
Mert mint írtad, kíméletlenül a saját érdeket kell nézni. Nekem, mint munkaadónak az az érdekem, hogy gyere be dolgozni, és csináld, amiért pénzt kapsz. Ha erre képtelen vagy, akkor alkalmatlan vagy a munkakörre, és engem nem érdekel, hogy ez az alkalmatlanság a korod, az egészségi állapotod, a családi állapotod, vagy éppen a vallásod miatt van.
Alkalmatlan vagy, tehát nem kellesz. Miért én, mint munkaadó fizessem a te lébecolásodat? Spórolj, és menj szabira ha akarsz, de semmiképpen se úgy, hogy azt én fizessem.
Mindenki sír, hogy kevés a fizuja. Persze hogy kevés, ha nekem, mint munkaadónak ezt is bele kell számolni, hogy mondjuk évente-két évente lesz egy ilyen perem, mert valaki nem akar dolgozni, csak az én pénzemen henyélni.
Tudod, amilyen az agyonisten, olyan a fogadjisten is. Én nem azért dolgoztam eddig, hogy lébecolók lenyúlják a pénzem. Mert szerintem ez pont olyan lopás, mint ha egy boltban lop valaki.