Re: nincs cím
Ibiza Előzmény: #736970dobálózol a nagy szavakkal.. persze jogászok kellenek mert ezek adják a jogalapját az átrendezésnek.
A kormány a kormányok mögött ott van 500-1000 ember, aki kiváló szakember.. sokan minden kormány szakrtői gárdájában benne vannak.
a demokrácia az lózung..gazdasági értelemben.. mire jutna a GE ha a dolgozók is szavaznának..és csak a többség által megszavazott javaslatokat lehetne megcsinálni.
A diktatórikus országok gazdasága lehagyta-utolérte a fejlett technológia vezérelte országokat.
Voltál már társasházi közgyűlésen? ha 10 ember van akkor nem lehet semmit megszavazni..mondhatsz amit akarsz. Mert 10embernek 10 prioritása van és a legritkább esetben esik egybe.
A földszinten élő nénike a kertet preferálja..a tetőnél lévő lakás tulajdonosa a tető és ereszjavítást. Aki bérbeadja a lakást az semmit mert semmilyen pluszköltséget nem szeretne. Grűn bácsi semmit nem szavaz meg mert 5 éve nem engedték neki a sufni kialakítását közös területen...stb stb
A csákókra azért van szükség sztem mert a hatalom végrehajtó ágában szabotálások vannak.. másrészt meg akarják akadályozni a közintézményekben a pacsát.
Ha a gazdaság szereplői elhivatottak..akkor a gazdaság többi szereplője is beáll abba a mágneses irányba..
Most talán a tulajdonviszonyokat osztják le..a következő lépés lehet a magas hatékonyságú technológiák bevezetése a különböző ágazatokban.
Én nem szeretem a klientúrák bánságok kialakítását, nem szeretem a gondoskodó államot aki még a hűtőt is kifizeti.. nem szeretem ha mentegetik a féleszű hitelfelvevőket..
Nagyjából értem.. forintosítani akarják a hiteleket..javítani a nemzeti adósság szerkezetét.