Re: nincs cím
Láma Előzmény: #736111Mert nincs ilyen érv. Ami nincs, azt meg még ibiza se tudja ide beírni, akkor se ha duplaennyit b u z i z i k. Ez ennyire egyszerű. Vonulnak a birkamenetesek. vonulnak a taxisok. Vonulnak a hitelesek. Vonulnak a gazdák traktorokkal. Vonulnak a gárdisták. Mindenki vonul. Mért pont ők ne vonulnának.
jobban belegondolva, azért talán akad egy, de inkább két erős érv, hogy miért mégse. A gárdisták a cigányokban keltenek félelmet, de azt állítják, hogy félelemre semmi ok, hisz ők nem bántanak senkit, csak vonulnak. Ebből következik, hogy a cigányok nyilván attól félnek, kedvet kapnak ők is a fekete ruhában masírozáshoz. Hiszen semmi más okuk nincs a félelemre. Ennek analógiáján a prájdisták a homofób, de látens homoszexuálisokban keltenek félelmet. Talán tudat alatt érzik, hogy fogékonyak a bu-zivírusra és attól félnek egyszer arra ébrednek, hogy ott vonulnak köztük, mint a nemzet videósa, akit végül megfertőzótt a bu-zivírus. Lássuk be ez azért erős érv lehet a prájdista vonulás ellen. Gondolj bele. Ha az összes homofób, aki látens homoszexuális, egyszercsak mind ott vonulna, akkor akár egy hétig is le lenne zárva az útvonal. Egyrészt ez azt jelentené, hogy többségbe kerülnének és nem engednék a heterókat házasodni és gyereket nevelni. Emiatt meg mennem kéne nekem is vonulni, a jogaimért. Pedig nagyon nem szeretek vonulni. Másrészt a hetes prájdolás következményeként, a sok szerencsétlen eltévedt parasztgyerek meg ott kóvályogna az ijedt szemével, étlen-szomjan a környéken, mint gólyafos a levegőben. Ezek nem olyan rafkósak ám mint egy nyóckeres. A tarisznyából a második napra elfogyna a szalonna meg a pogácsa is, aztán legyengülve, nagy dugókat okoznának az autójukban ülve. Tán még a környéket is összeszarnák. Ezzel borzasztó kellemetlen helyzetbe hoznák az ügyes nyóckereseket, akik gps nélkül tudnak menni a Barossból az Árpád útra. A dugók miatt azonban ki kellene menniük a nullásra és Vác felől elérni az Árpád utat. Gps persze nincs, mert nekik minek. Ezért a sok eltévedt nyóckeres ott kóvályogna a nulláson, azt is lebénítva. Hát hiányzik ez nekünk? Szóval én is azon a véleményen vagyok, inkább ne vonuljanak ezek a prájdosok, mert beláthatatlanok a következmények.