Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Ibiza Előzmény: #735797

példádon keresztül is teljesen igazolva látom orbánék viselkedését...igazuk van ütni kell a parasztot nem kell egyeztetni a libsiballal végig kell vinni a terveket.. (remélem vannak)

Én konszenzuspárti vagyok..DE egem a "zsidók egymás közt" című videó győzött meg..tök mindegy mit csinál a konzervatív oldal.totális támadás és totális elégedetlenség békétlenkedés lesz..számukra ez a harc a végső..megmondták. a végső győzelem a céljuk...egy millimétert sem engedneka cliberalizmus életcéljuk...gyurcsóti is megmondta..egy perc nyugtot nem lehet orbánéknak hagyni.

Szorgos népünk győzni fog!!

Talán még csiga aggyal is látszik ez a beruházás nem munkahelyteremtési beruházás..

itt beírtam párszor a mezőgazdaságot kell fejleszteni, minél magasabb szinten kell feldolgozni a m.termékeket.. ez végre egy példa erre..ilyenből kell ezer..tárolók hűtőházak..felolgozók..stb stb..

Én akkor lettem volna mérges ha azt írják 4000embernek ad munkát..akkor egy szar hatékonyságú valami lenne..

Ebből is látszik létezik a makákó örs.. miközben egyetértettek a mezőgazdaság fejlesztésével..egyik sem szólt rád a - nem tudom demagógnak szántad vagy csak tudatlanság- hozzászólásod miatt.