Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: re

Spade Előzmény: #735344

Szakmunkásoknál azért inkább a gépipar területére gondoltam, és nem eladókra. De pl. úgy tudom h az aldiba 200 felett vesznek fel lidl-be 240-250 és ez Bp-en a legmagasabb, vidéken gyengébb jóval a bér. Informtikában kizárt h 200 alatt felvegyél bárkit aki gyakorlott, ahogy (profi) könyvelőt se kapsz, az építőiparban drasztikusan emelkednek a bérek, profi kőmüves nem 200-t keres inkább a 300-t rengeteg felujítás van, persze itt is a profikat keresik minőségben és sebességben is. A vendéglátásban a tágabb belvárosben, nagykörúton belül jó helyeken a 250 megvan. Az eü-ben meg az oktatásban persze vérlázítóak a bérek, de akik az eü turizmusra szakosodtak és szakosodhattak,pl. fogorvosok, nagyon szépen hoz nekik...tehát itt el klezdtek emelkedni a bérek, mert egy nagy városban sokkal könnyebb kitermelni erre kéne sztem tenni a fejlesztésben még ha igazságtalannak is tűnik, de hamar kisugározna vidékre mert a hétvégét főleg vidéken töltenék el, ott költenék el a pénzt. Egyébként ez a fejlődőp országok fejlesztési felzárkózási modellje, keményen megnyomnak pár nagyvárost pl. Hong Kong Shanghaj és lehetne sorolni Ázsiában, Afrikában...