Re: nincs cím
Ibiza Előzmény: #734631azért tartasz idiótának másokat mert a saját magad feltételezését tartod igaznak..felállítasz valamit ami alapján a másik idióta.
Fel sem merül benned mások jóval többet tudnak nálad esetleg tízszer több információval rendelkeznek..
Engem sem érdekel ki mit gondol a döntésemről..lesz@rom..én 30 szempont alapján döntök a maki meg feltételez valamit és max 1-2 szempontot lát. Oszt ez elég?
Még Mo. döntési mechanizmusához rendelkezésre álló összes infót sem ismered hát még a görögökét.
Ami izgalmas az a játszma.
Amikor olvastam világválságról háborúkról exodusokról.. nagy kivándorlásokról.. akkor nem gondoltam valaha átélem átélhetem ezeket a dolgokat..megérem azt, bombák csapódjanak életem során Mo. területére.
Az indiaiak már nem akarnak reinkarnálódni..azt hallottam egy szent embertől a világ mocskos lett mocsárba süllyed.. Váránásiba viszik a haldoklókat, hogy ne kelljen újjászületniük ebbe a mocsokba...
cionisták anarchisták liberális férgek szarják tele a világot...telán a tisztító tűz nincs már messze.
törlés szerkesztés válasz erre