Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

tozsdenyul Előzmény: #731541

Olvasd el 441-ben mit írtam. Én örülök, hogy hozol képet minded kivételre, amit leìrtam, de okosabbnak nem tünsz töle.

Tehát, arról hozzál linket, hogy a makik lecserélik irakban/afganisztánban a harctéren m-16-osukat, mert a megbízhatatlan.

Elöre leìrtam, hogy mik a kivételek, pl még trófeának is hazaviheti söt, az ellenség fegyverét ellenörzi, kiüríti.

Mindezt azért, mert feltételeztem, hogy örülsz, mint maki, ha találsz képet, amit együtt serenely egy ak meg egy amcsi, minded molten összefüggésben. Azért elég jól belöttem, hol fog a maki széles vigyorral hülyeséget linkelni, mert a összes esetnek amit vázoltam, sikerült felülnöd.

Illetve, játékfegyvert nem linkeltél, azokat a képeimet ezek szerint t átsiklottad, nem is értem hogy maradt ki a felhozatalodból, amire elégedett makiként csinálod, amit a maki tud :)

Hülyébb vagy, mint az átlag maki.

De azért hátha:

Olyat ìrj, amit releváns a kérdés eldöntésére, én mellözd mindezt, amit töle olvastál, mert ìrj maki se lesz belöttem, ha egyszer felnösz...

Na, nézzük mit búvárkodsz még fel a gugliból. Kappa banánt is hazaviheti ügyesebb leszel:)