Hozzászólás
IbizaNa jó..nyugodjon le mindenki a píícsába.
Cukiságkampányt hirdetek mint a nagyok..a mértékadók és értékadók..a meghatározók
Senki nem fog változni..mindenki azzal gazdálkodik amit eddig kapott..tanulással lényeglátással lehet változni..de az alaptulajdonságok nem változnak..azt a szülőktől kapjuk.
Szerintem nézzen mindenki magába..mit miért tesz..mit nem tett..mit nem mondott ki amit ki kellett volna...vagy mit mondott ki amit nem kellett volna,
Sok a frusztrált ember..minden 10év fontos állomás az embernek..30-40-50- itt mindig húz az ember egy vonalat..összeveti az álmait a terveit a valósággal...agyát mossa a média hamis értékeket raknak az orra alá..ami egy idő után a mércéje lesz..
A politika a hatalomról szól..akkor lehet uralkodni ha sikerül megosztani az embereket..és itt sikerül..nem csak a fórumon hanem az életben. Sok az információ kicsinek elesettnek érzik magukat a gyengébbek..szövetségeseket keresnek..hasonlóakból álló csoportokat..ami csak hamis biztonságérzett ad.
Az élet harc..egy kihívás..mindenki másképp éli meg..80év járna mindenkinek..ezt kell értelmesen átutazni.. hatni alkotni..élvezni megélni..
Az élet nagy mókamester..ad és elvesz..mész az utadon és elágazáshoz érsz..a döntéseden múlik a folytatás..többek csak hamis értékeket kergetnek..ha elérik akkor sem éreznek semmit..mert nem a saját értékük..ha meg nem érik el akkor frusztráltak lesznek..egyre messzebb repül a szines lufi..
Tévedés ne essék itt a fórumon a többséget kedvelem..ilyenek vagy olyanok de kedvelem ezeket az embereket még ha nem is értek velük egyet elfogadom a saját véleményüket..max teszek egy két kisérletet arra kimozdítsam és gondolkodásra késztessem őket..de tudom változni már senki nem fog...eltérően reagálnak..van aki befeszül..van aki hisztis lesz..van aki elgondolkodik..de inkább marad a régi gondolatainál..mindenből mindenkiből lehet tanulni.
kb 180° ban én nyitott vagyok a világra..tehát a fülemtől a fülemig..magam mögé is nézek de ez nem az én világom..max informálisan érdekel..jarom az utam.
sajnos mint minden médiafelületre a fórumokra is bejár az alja ember és a meghatározott céllal manipulálni akaró bérenc... velük nem leszek cukitigrincs..amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten.
Tehát lazán emberek..mintha egy sörözőben vagy egy házibulin dumcsiznánk..és meg akarnánk váltani a világot.
Béke van..inkább élvezzétek az életet..a tavaszt...szeressetek (héé nem engem) szerelmeskedjetek..ha csináltok valamit azt 100%-al csináljátok élvezzétek.
Én amagam részéről az apró dolgokat is tudom élvezni..egy séta a kedvesemmel a Dunaparton..egy jó pezsgő..egy jó tyúkhúsleves..az orgona illatát..egy szép lepke látványát..