Re: nincs cím
Boby. Előzmény: #729302Továbbra sem kaptam érdemi választ, hogy mi, miért hablaty!Ellenben hallhattuk ismét, hogy mit és miért is tett jól a fidesz,olvashattunk olyan nekem tulajdonított kijelentéseket, amiket én nem is állítottam - vagy én magyarázok rosszul vagy te vagy k*rva gyenge szövegértésből -, illetve megtudhattuk, hogy régen téged futtattak a trafikba cigiért.Ellenben arra, hogy ha nekem van pl. egy szolgáltatásom, amit brutto 127Ft-ért tudok eladni, amiből az áfát - 27Ft - levonva 100Ft netto bevételem marad, akkor ha 5%-ra csökkentik az áfa mértékét, de én továbbra is el tudom adni a szolgáltatásomat brutto 127Ft-ért, amiből a netto bevételem 121Ft körüli szintre emelkedik, az miért is nem növeli egy kisvállalkozás életképességi esélyeit, erről nem tudhattunk meg semmit. Pedig amiről beszélek az nem kevés, ha jól számolok 21%-os netto árbevétel növekedés egy kisvállalkozásnál, amiből valós piaci alapú munkahelyek jöhetnének létre vagy nem szűnnének meg.Ehhez képest ki a f@szt érdekel, hogy melyik számlaszámra utalod a munkaadói v. munkavállalói járulékokat?!