Re: nincs cím
birkanyiiroo Előzmény: #727110"
Hajnalka Zsuzsanna DrHollósi
21 perce
Kedves Miniszterelnök Úr!
Gondolkodtam ma délelőtt (végre van rá időm, tavaszi szünet van a főiskolán, ahol tanítok), 17 éves voltam mikor FIDESZ tag lettem, szóval együtt kezdtük. Ma is tag vagyok, aktivista, sőt Nyíregyházán a választási körzetem vezetője. Édesanyám is nagy FIDESZ rajongó, párttag, és a két gyermekemet is ebben a szellemben nevelem, nagyfiam szerepelt választási plakáton is velem együtt. Mi akkor most a probléma? …… Csalódtam, becsapva érzem magam,… hiszen én azért dolgoztam a választási kampányokban, hogy Ön legyen a miniszterelnök, és a FIDESZ kormányozzon.De most mit látok? Semmibe veszik azokat az embereket, akiknek köszönhetik a hatalmukat, akik miatt kormányon lehetnek! Ha nincsenek a hozzám hasonló emberek, ma országunk miniszterelnöke Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon, vagy Mesterházy Attila! Ezt nem akartuk, ezért dolgoztunk, győztünk a választásokon, boldogok voltunk.De most nem vagyok boldog! Hiszen az Ön közreműködésével ellopták az évekig spórolt pénzünket! Igen Quaestor károsult vagyok! Minden pénzünket félretettük, hogy a két szép, okos gyermekünknek biztosítani tudjuk az iskoláztatását!De már addig sem jutottunk el, hogy egy nagyobb lakást vegyünk, mivel a 2,5 éves kislányomnak nincsen saját szobája, ezért lakásra gyűjtöttünk, az Ön kislányainak gondolom van, ugye?!Az enyémnek nem lesz, mert az Önök közreműködésével Tarsoly Csaba ellopta a pénzünket!!!!!!!!!!Mi a férjemmel eddig midig csak adtunk ennek az államnak (lásd a közalkalmazotti fizetési papírunkat!!!), most nekünk is adjanak már egyszer! Mit? Csak az általunk berakott pénzt!!!!Az utolsó fillérig!!!Nem élünk segélyekből, támogatásokból, minden forintért megdolgozunk, nem vagyok hajlandó elveszíteni a nehezen megspórolt pénzünket! Igen megyünk tüntetni az ellenzékkel! Szeretem őket? Nem!!De ebben a helyzetben az Ördögnek is eladnám a lelkem (József Attila után szabadon). Szóval kedves Miniszterelnök Úr, ha nem kapjuk meg a jogos pénzünket, megbuktatjuk a kormányt! Boldog leszek? Nem! De ezt nem tűrheti a magyar nép!
Dr. Hollósi Hajnalka
"
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=134431513&t=9221752