Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Ibiza

Margarettána- Euroman topikjába berakott vállalkozással kapcsolatos cikkhez.

csak jelzem sztem sok 5% -ba tartozó ember van..és ez nincs szabványosítva..mindenki különb vagy más akar lenni másoknál..sok 2,2-7,2% közötti 5%-os..van mások 6-11%-osak..és egyáltalán melyik a 100% de ezredszázalékokra is felbonthatnánk..ezért lettek punkok rockerek travoltások..tetováltak hosszúhajúak..ki kell tünni a tömegből de aztán mindegyik irányzat lett és tömegáru...mert csatlakozna a kitünni vágyók.

Érdekes helyzetben vagyok mert 87 óta vállalkozom és elötte is vállalati gmk-ban.. 93óta főállásban.. az érdekesség az, hogy kb 10 ember életét és induló vállalkozását ismerem elég pontosan..dolgoztam vállalkoztam velük különböző módon...sok haver és pár barát.....láttam melyik mentalitás, gondolkodásmód vagy sorsszerűség hova vezet. Mindegyik vállalkozás elsőgenerációs nullatőkével (vagy nagyon alacsony tőkével indult)

Az emberek egy része valóban nem alkalmas vállalkozásra, sztem a vállalkozáshoz kell az individualista alkat..a lényeglátás, a konfliktustűrő kockázatvállaló és szintetizáló képesség egyfajta jövőbe látás.Sokan nem akarnak napi 16 rát agyalni másokat meg pont ez vonz..

sokaknak kiesik a cerka 4kor a kezéből..a cég kapujánál már csak azon morog az ebédhez ő kapta a bejgli sarkát.. ha megkeresi azt a pénz ami fenntartja az életmódját..kevés megtakarításra ad lehetőséget akkor nem akar változtatni..főleg nem vállalkozni..egy jól kiszámítható életpályára vágyik. És ő különb vagy hitványabb egy vállalkozónál? nem. ő kölcsönadja a munkaerejét..ő egy fogaskerék egy gépezetben..amit nem is akar megismerni. Alkalmazott..aki addig fog dolgozni a cégnél ameddig többet keres a cégnek mint amennyi a bérköltsége..ha le lehet cserélni egy másikra aki u.ekkora költséggel többet hoz a cégnek akkor lecserélik..de ő is vált ha u.ekkora munkával többet kereshet..ez így van rendjén..egy oda-vissza viszony...egy szimbiózis.

folyt köv.