Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Margaretta Előzmény: #726519

Ebben lehet valami igazság? Valaki ezt írta egy hsz-ben:

"Van olyan érzésem, hogy a “nagy svájci frank elszállás” január 15-én nem csak 10 milliárd forintos veszteséget okozott a Buda-Cash Brókerháznál. Mintha az egész fideszes brancs kitalicskázta volna a pénzt a határidős piacra, hogy megforgassa azt “tuti tipp” mellett. A forintosítás miatt a bankoknak be kellett spájzolni a svájci frankot, így svájci frank kereslet mellett forint kínálat alakult ki. Ez erősítette a frankot, és a svájci jegybank egy szintnél intervenciózott. Aztán megunták. A svájci frank elszabadult, amivel brutális veszteségeket szenvedtek a magukat zseninek képzelő spekulánsok.

A Buda-Cash benne volt. Benne lett volna a Questor is? A Hungária Zrt. is? Mi is van a fótiak pénzével? Visszakapják azt az egymilliárdot?

Találgassak? Nem pár tíz milliárdos bukás volt januárban, hanem 200-300 milliárd forintot buktak a fideszes fiúk. Nagyon bűzlik a felügyelet magyarázata, hogy már évekkel ezelőtt hiány volt a brókerháznál, és ezt nem vették észre a bankalapításkor sem. A svájci frank január 15-én szállt el, és a másik fix dátum a jan.30-febr.2 közötti időszak, amikor Karácsony Miklós számlájára 62 milliárd forint értékben került diszkont kincstárjegy. Vagyis két héttel később. Megpróbálták eltüntetni a nyomokat? Betömni a réseket? Ugyanezt eljátszották a Questornál? Aztán jött a “fizessen be pénzt még a rokon is, mert elúszott a vagyon”? Feljelentés… pánikroham… a fideszes fiúk elkezdték kimenteni a pénzt, pedig ők játszották el azt. Március 4-én az egyik fideszes megsúgta, hogy a Buda-Cash után jön majd a Hungária Zrt. és a Questor csődje is…."