Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: meghackelték az Index-et

Euroman Előzmény: #724233

ahányszor kattintok, mindig más szöveg jön:

"Valaki valahol elrontott valamit. Mi vagy Ön, esetleg a rendszer hibázott. Pontosan tudjuk, mit érez. Dühöngje ki magát, és térjen vissza a címlapra. Előtte olvassa el, hogyan dühöngenek kevésbé higgadt olvasóink.

Üdvözlöm kedves uram!

Elnézését kérem, hogy zavarom miközben próbálok illedelmes lenni, akár egy 18. században élő markáns, frappánsul kifinomult modorú melanzsos úriember. Éppen csak szeretném kifejteni önnek a szerény véleményemet az ön által vezetett index.hu internetes hírportálról.

Szerény véleményem a következő. Ez Magyarországon a legundorítóbb anarchista, mocskolódó, ízléstelen és kúltúraromboló oldal ami az világhálón van. Rentgeteg cikket olvastam és folyton folyvást elszörnyedtem. Katasztrófa! A cikkek a cikkek szerzőit minősítik, ebből ítélve szinte (kisebb kivétellel) az egész szerkesztőség egy utolsó tróger, tudatlan, rosszindulítú, pofátlan, tahó (ide jelzőnek írhatnám még: ,,tuskó" ,,paraszt" ,,bunkó"), szellemileg társadalmon kívüli, normális emberek közé nemvaló csürhe.

Mindazonálltal szeretném ha ti ****kalapok, megdöglenétek! Gondolom semelyikőtök sem rákos beteg, vagy ha igen annak szívből örülök. De az ATV-n sokszor van egy úgynevezett Herinda roma származású jósnő (mondhatnánk boszorkány). Ma este felhívom adáson kívül és megátkoztatom mindennyiotokat! Remélem hamar meghaltok, mivel ilyen emberekre nincs szügsége a társadalmunknak!

Továbbá bocsánatot kérnék, hogy a végére letegeztelek, de rájöttem, hogy egy ekkora tanulatlan moslékarcú ****t nemfogok illedelmesen magázni.

X. Y.

© 1999-2015 Index.hu Zrt.

Impresszum

Médiaajánlat"