Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Hozzászólás

Borska

fene tudja,lehet Nektek lesz igazatok...

én azonban a magam részéről továbbra is az unio ugrására tippelek,fokozatosan javuló makrókra, csökkenő munkaliségre javuló PMI-kre, evvel karöltve pedig emelkedő tőzsdemutatókra, amiket továbbra is segít az ECB pénzpumpa miatti igen alacsony kamatkörnyezet,állampappír hozam

aki számottevő eredményt akar elérni (már pedig a hedge-knek muszáj lesz valamit virítani ) az megtalálja az rv-t, ilyen szempontból pedig Mo (lehet evvel nem leszek népszerű) viszonylagosan olcsó

a magam részéről további longok voltak,nem vártam ki az új hónapot a minusz körüli kt-be belevettem

17600ról 10konti (jan-feb)

18250ről 5konti (márc)

18581ről 5konti (márc)

lesznek varga betűk, csapkodások,usa mini"pánikok", de ez nem más mint tőke áramlás, átrendeződés, az erősödő dollár olcsobbá teszi relatíve a régiót, ami további usa ki eu beáramlást okoz,ezért nyílhat az olló a két mamuttőzsde között

ami pedig kis hazánk színejavát illeti :)

OTP még hátravan annak a kb 10millió shortonak a kirázása, ez 3-4nap hegymenetet generál(hat) ha van eszük a magyar alapoknak erre rájátszva csúnya károkat okozhatnak a kinnt javarészt angolszász hedgéknek ,jöhet a 2013 koranyári résbetöltés 5300körül

MOL meg fogják találni ha az otp-ben már kiélték magukat, INA-t kéne má lerázni 2M fölött és helyette valami frankó akvizicó,már egyenesben is lennénk

RICHTER pedig szerintem attraktív cég, ő fog a leghamarabb a régi csúcsai közelébe jutni