Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

tozsdenyul Előzmény: #721980

Ha nem ők a világ közepe, akkor miért nem tudsz leakadni róluk?

Én meg sem említettem ma a zsidókat...egyszer sem.

abban igazad van, hogy uncsi a téma, uncsi ennyit írnod róluk, ha meg hárítasz, hát hárítasz.

Nekem mindegy.

Az kimondottan taszító, ahogy tényektől nem leterhelt könnyű aggyal majmozol népeket.

Lehet hogy a mindennapos szalonnácizás, meg komcsilibsi zsidózgatás között ennek már fel sem kellene tűnnie egy netes fórumon, és lehet hogy fel sem tűnne, ha nem oltári nagy hülyeségeket párosítanál mellé. Ha a majom szót akarod elsütni, legalább ne beszélj majomságokat. Ha már a gugli a barátod, használd már néha, mielőtt leírsz valamit.

Sok mindenért lehet kritizálni az amcsikat, csináld már ésszel.

Szeretted volna te, ha 45 után, meg 56 után nem a szovjetek nyomnak el, hanem az amcsi 'majmok'. Illetve dehogy szeretted volna, te megtaláltad a számításod a komcsi világban, utazgattál mindenfelé, jó elvtárs módjára. Kellenek neked az amcsi majmok, mint a tigrincshátadra egy púp. Jobb szereted te a szovjeteket, ők valók neked.

Néha próbálj meg úgy viselkedni, mintha nem lennél teljesen kulturálatlan négylábú, és ne majmozzál le népeket, köszi. Ezt a szót még nem szoktam meg, és irritál.

A ballibsi, komcsi meg társai már nem érik el az ingerküszöbömet. Hála a kultúrának a fórumokon.