Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Ibiza Előzmény: #721973

fárasztó vagy mostanában..példákat kérsz ha berakom újabbat akarsz..ne légy gagyi..

Figyelj elmondok pár dolgot.

A zsidókról.. ha a zsidók nyafognak a régmúlt miatt meg állandóan pénzt akarnak akkor azt mondom minden alkalommal..nekem nincs ezzel kapcsolatban semmilyen lelkiismeret furdalásom..nem én voltam nem a családom nem a hazám..kikérem magamnak az adópénzemből egyetlen forintot is költsenek erre. Azt tudom csak nekik javasolni mint amit nekünk szoktak javasolni a Nagymagyarországgal kapcsolatosan..tegyék le a dolgot tanuljanak belőle és lépjenek tovább. Én nem tudom akkor pontosan mi történt, rosszkor voltak rossz helyen..egy társadalmi útkeresés áldozatai lettek. Az ő tragédiájuk nem több nem kevesebbmint a hutu-tuszi progrom..vagy a kurd tragédia..vagy a magyarok tragédiái. Pontosan ebből kellene tanulniuk és különbnek lenniük, nem antiszemitának fasisztának lenni más népekkel országokkal szemben, ne legyenek kirekesztőek. Jó lenne ha letennék a kiválasztott nép mitoszát, ami szerint mások kihasználandó goyok..stb stb.

Mindig is utáltam a kettős mércét bárkivel kapcsolatosan használják.

csak a kedvedért:

- Izraelt soha nem vizsgálták atomfegyverek tárgyában, miközben országokat tettek tönkre ennek ürügyén..(megszálló usa Irak)

- Ensz határozat van Israel határaival kapcsolatosan.vissza kell adnia a megszállt területeket és a 67es határok mögé húzódnia Ez történik? Hol vannak a szankciók? A katonai megszállás?

ezt is irtam: ember-nemzet-kisebbség a sorrend.. ez vonatkozik a zsidókra és az iszlamistákra is..

A zsidókról:

- nekem sok zsidó ismerősöm van..eltérő tulajdonságokkal..sok jó tanárom volt zsidó..ügyvédem is volt...kiváló orvosaim..tanultak humánusak..üzletfeleim között is vannak..itt vannak sajátosságok :) de ez szinesiti a világot. Voltam Egyiptomban párszor..Tabán is..ami 10m-re van israeltől és egy zsidó szállodában voltam..itt is értek benyomások..)

vannak a szélsőségesek és a cionisták..ők azok akikkel a világnak gondjaik vannak..ezekkel még a zsidó vallás különböző ágazatainak is gondjaik vannak.

Nem bonyolult: annyit várj el másoktól mint amennyit te magad megteszel...tarts tiszteletben másokat..és csak engedéllyel léphetsz be annak privát zónájába.. A tisztelet az egyben beleérző képességet..be- és elfogadást is jelent.

A tarts tiszteletben az azt is jelenti..mindenkinek van fájdalma..vallása..emlékhelye..sirhelye..ezeket is tiszteletben kell tartanod.. és nem tolhatod állandóan az előtérbe a malac képedet. Majd amikor kapsz egy tockost akkor égbe kiáltod a saját vacak kis fájdalmad..

A társadalmakban demokrácia van..ami a többségi akarat a többségi értékrend szerinti viselkedési normák elfogadását jelenti..de mivel jó fejek vagyunk a kisebbségeknek többletjogokat is adunk..ebben lehet mozogni..ha nem tetszik akkor vannak tematikus országok.. kommunista israelita, sita..országok..oda lehet menni..kinek mi a belső indittatása..ingerenciája.