Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Euroman Előzmény: #721394

ez számomra nem kifogás, de nem tettem életemben olyat, amiről nem voltam meggyőződve.....nyilván csak olyan állásokra jelentkezem, amelyről úgy gondolom, el tudom látni. Mivel Mo.-n nem szokás - Ausztriával ellentétben - az állásajánlatokba fizetést írni, ezért a szövegezésből a vélelemezhető mukaadón kívül (mert sokszor azt se írják bele) azt is ki kell(ene) találni, hogy ez kb.milyen fizetéssel jár...én a saját mércém szerint 20 évvel ezelőtt nem kezdtem rossz bérrel, és 20 év alatt szintén a saját mércém szerint elég jól felküzdöttem magam. A munkaadók mélyen hallgatnak arról, hogy mennyit adnának, így nekem kellene kiharcolni, hogy legalább annyit keressek, mint az utolsó munkában töltött hónapban, és persze többet, mint most a pénzpiaci tranzakciókkal és a svarcban csinált fordítással....nyilván egy gazdasági vonzatú honlapon nem kell taglalni azt, hogy itt mindenki megfontolja a rv vásárlástól kezdve az autóvásárláson át az ingatlan vásárlásig az összes üzleti lépését....a munkaerő eladása ugyanilyen üzleti tranzakció...de ez csak egy teoretikus megközelítés egyelőre, mert konkrét fizetési tárgyalásig egyetlen interjún nem jutottunk el, hozzávetőleges összegek elhangzottak, amelyeket el is fogadtam volna, ha másodszor is behívnak, vagy felvesznek. Olyan konkrét elutasításom még nem volt, azt írták, hogy a pénz miatt nem hívnak be interjúra.