Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Euroman Előzmény: #717855

már ötödéves koromban népköztársasági ösztöndíjas voltam (több volt, mint a kezdő fizetésem), demonstrátorként dolgoztam, több külföldi és belföldi ösztöndíjat elnyertem. szóval dolgoztam, kerestem, megtakarítottam és a megtakarításaim (csak bankbetét) is fialt. Mintha éreztem volna, hogy erre egyszer nagy szükségem lesz. csak 2 példa: jelentkeztem Ausztriába takarítónak: azt monták normális vagyok, egytemi diplomával takarítani??? nem is vettek fel. Jelentkeztem értékesítő mérnöknek: azt mondták normális vagyok??, nincs elegendő mérnöki gyakorlatom. Egyszer felül, másszor alulképzett vagyok, a lényeg az, hogy sehol meg sem hallgattak, hanem azt írták, nem ilyen jelöltre van szükségük. Ez a szívük joga, csak én éppen 50 évesen mi a lófas*t csináljak, ha egyszer ilyen életutam van. Közben ha rohadt fityeszseg*nyaló lennék, fb-kben ülnék, államtitkár vagy vezérigazgató lennék. Ne mondja nekem senki, hogy rogán, lázár, gulyás gergely vagy giro szász pláne habony stb. annyival többet tud nálam. Csak éppen én embert sosem szolgáltam, ügyet is csak akkor, ha egyetértettem vele. A fityesz esetében ezek egyike sem jött nálam össze soha, még a fityesz alapításakor, és 90-es évekbeli tevékenyésgekor sem. Ma meg szimplán hányok tőlük.