Bulgaria
matgabAhogy azt mar irtam itt vagyunk Bulgariaban, ahova ugy mentunk ki, hogy nem foglaltunk elore szallast.
Wizzair fejenkent oda-vissza 16.000
Utana busszal Nessebar kozpontba, ahol egybol osszecimbiztunk egy szallodatulajdonossal.
A hotel Sveti Vlasban van, ami gyakorlatilag a ruszki milliardosoknak villamgyorsan felhuzott villanegyede...
Biztonsagi orok 200 meterenkent, minden ontozve, rendor naponta 5* jarorozik, nem mintha tortenne valami effele...
A Hotelre (az is uj) kialkudtam egy nagyon jo arat, ami 10 napra volt kettonknek 220 EUR , amiben benne van mar a reggeli ara is (ebbol szerintem csak reggelibol elfogyasztunk fejenkent 5 EUR-t, mert a reggeli az tenyleg egy terulj terulj asztalka...)
Hotel link:
http://www.agoda.com/europe/bulgaria/vlas/juzhni_noshti_hotel.html#Photos
A strand gyonyoru napos most is 28 fok van (hallom Pesten novemberi ido van) es mivel ez egy domboldalon van a tengerparton folyamatosan jar a szello, ezert meg a legkondit sem kellett bekapcsolni a szobaban(szinten ingyen lenne+egy gyonyoru tengerre nezo terasz is vna)... Ja az ingyen WIFI es szamitogep hasznalat is benne van a szoba araban...Nem is ertem hogy eri ez meg nekik, de ez nem az en gondom...
Bulgaria nagyon szep (mondjuk eddig ezt a kis falut es Nessebart neztuk meg) az emberek nagyon kedvesek az arak egy kicsit a magyar alatt vannak (mondjuk egy korso sor 0.7 EUR).
Ami fontos: soha ne menjetek draga napszemuvegben az erosen hullamzo tengerbe, mert konnyen leesik a fejetekrol:)!!
A kajak is nagyon finomak, a sutik, salatak, halak...
Na udv mindenkinek!
Nekem eddig az utazasi irodakkal mindig az volt a tapasztalatom, hogy vagy nem olyat szerveznek, amilyet en akarok, vagy van rajta vagy 40-50% extra hasznuk. Szerintem az ilyen spontan akciok a legjobbak, ilyenkor ott vagyok a helyszinen es latom, hogy nincs a szallas mellett fout vagy disco, vagy eppen nem a szallastol 12km-re van a legkozelebbi elet...
Jo nyaralast!