Re: nincs cím
phiona Előzmény: #714987Az Orbán-kormány elkurvult Fiatal demokratákból impotens lógó ****ú rablók lettek – már csak ez okoz örömöt. Bejött a habzsidőzsi meg a hatalom – áhh, szerény kenyér ez, ne irigyeljük.
A baj csak az h ilyenek vezetik az országot. Sose vezetett jóra a világtörténelemben az abnormálisok diadala, a jó hír h ált rövid életű is volt. Most itt 1 kisebbségi komplexussal terhelt vidéki csürhe gyűlt össze a gyerekkorában xarrávert komplexusos trapperes fiatalokból, akik szégyellték h nekik ez, ez a keletiség van. Pedig új találmányként el is adhatták volna, de a kisebbrendűségi érzés beléjük égett. Viktor ebből a seggnyaló, semmire se jó sérült rétegből épít, vazallus alávető nyalizók reménykedőkből – sajna a történelmünk javarészt ilyen kis napi apró benyalásokból állt. És jellemzően a feudális alávetésből. A kevés bátrat ellenszegülőt is lejáratják, legyél a Mészáros & Mészáros művek alátagozottja, különben véged, a’la Orwell. Most kompenzálnak. Teljesen vacakul, de ezt se értik. Ráadásul ki se elégülnek közben.
Mielőtt: nincs bajom a vidékiséggel, én is vidéken születtem és nőttem fel. A fel nem dolgozott komplexusokkal van bajom, és főleg h 1 ország szívja a lelki terheiket. Ez a fajta akármennyit rabol: sose elég, lelki nimfománia. Szeretetet keres mániákusan benne, de minél elvadultabb, annál kevésbé talál. Lehet eldönteni h meddig tűrjük.
A jellege éhes, most épp a manyupot nyúlná, ami tulajdon. Csak az erőből ért, és retteg. Ki kell menni holnap minél többen tüntetni. Tudom h csak 60e embert érint, de szolidaritás, ha viszik az mnyp-t holnap viszik a bankbetétet, holnapután a házat – ugyanilyen kamu indokokkal. H az EuB megvéd-e? Ki tudja és utólag, szal utcára h vissza a kezekkel, ebből értenek :-) Az én ideám /voltam eddig a 3 őszin/ h kutyákkal :-) Póráz meg chip meg köt oltások persze, és láttam h ahogy a gazdi skandált a kutya hogy tercelt :-) És nem csak emberek élünk itt, egyre többen altatják el v lökik ki az állataikat… bár a klasszikus h a maga életért gyógyszerét passzolja, de az övét nem…. Nekem német juhászom van, jól fejlett kan iskolázott rendkívüli képességű gyönyörű példány. 1x szegült szembe, amikor rendőrt szedett le. Utólag a rendőr megdicsért /pucér mellel/, maga is kutyakiképző, nem lehet a kutyának az ösztöneivel szembeni parancsot adni. Szal én megyek ezzel a kutyával, fogom. Ti is gyertek sztem. De ez csak 1 kövi ötlet, a lényeg most: holnap minél többen lenni.
Ez a hatalom csak az erőből ért, 60e ember lófax, mutassuk meg, h az ereje erősebb! :-)