Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Ibiza

"A gazdasági jólét megteremtésének alapja a tanuláson alapuló társadalom (learning society) megléte, amelyet csak a liberális demokráciák tudnak garantálni.."

egy baromság ezt a kijelentést alaptételként elfogadni..

Egy konzervatív rendszerben nem lehet tanulni? nincs demokrácia? nincs szabad választás?

Sztem a mai liberálisoknak semmi köze a valódi liberalizmushoz..hiszen ők maguk nem elfogadók nem szabadelvűek..a szabadosság az anarchista békétlenkedés..szövi át..bekerültek cionista és egyéb érdekképviselet a mozgalmakba..nyomásgyakorlásra használják..a gyökértelenséget a kozmopolita gondolkodást terjesztik..a deviánsokat is a zászlójukra ragasztgatták..

A liberalizmus alapból jó dolog de ne feledjük melyik korban jött létre..amikor király vagy uralkodók uralkodtak az embereken..nem volt szabad választás..öröklött jogok és rangok alapján osztották el a javakat.

A liberalizmushoz kell egy erős tartás és egy erős értékrend..

Alaptétele volt a személyes szabadság..nyílván ha nekem van akkor másokét sem korlátozhatom tiszteletben tartom azokat és a közös szabályokat, érdekeket és a MÁSOK VÉLEMÉNYÉT...alaptétel volt ha az egyénnek jó akkor az a társadalomnak is jó...szabad választás, szabad kereskedelem..korlátozott állami hatalom..de ez feltételezte az egyén a személyes érdekein felül egységben a társadalom érdekében gondolkodik, hiszen része annak...

Ahogy látom most a nekem mindent lehet mert libsi vagyok..úgy sem itélhetnek el gondolkodás van..arctalan béranarchosták tombolnak gazdáik meg dörzsölik a markukat.