Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

BudFox Előzmény: #713087

:D

na, még egy...teljesen más világból való , megmosolyogni való régi történet :

No, én elsős lehettem mikor valahogy elkezdtem gyűjteni a sörösdobozokat....

nagynéném Sopronban a vámhivatalban volt irodista, és én egyszer voltam a Kópházai határátkelőn...

Aztán észrevettem hogy a kukák csurig tele voltak ilyen színes, nagyon frankó dobozokkal :-))

de szó szerint dugig tele volt estére mind :-))

Hazahoztam magammal kb. 6 dobozt...

Aztán megkértem nagynénémet hogy valami ismerősével "guberáltasson" már össze nekem a Kópházai parkolóból ilyen frankó dobozokat...tényleg leesett az állam hogy micsoda szépek voltak...

Aztán úgy is lett..két zsák dobozt kaptam onnan....megkérték a takarítókat hogy szedjenek össze nekem dobozokat..(ezek amik a kartondobozba lettek rendszerezve) itthon a nagymamám meg adott egy gumikesztyűt...egy nagy lavórt, mosogatgószerrel...és a kertben a kőasztalon szépen elöblítgettem őket .-))

mikor megszáradtam felraktam az egész készletet így gúlába, napokig nézegettem, meg a keresztanyám is...hogy micsoda szépek .-)))

Hiába...más idők voltak azok...kis dolgoknak is mennyire tudtunk örülni .-)) régi emlékek...

Most mondjátok meg...egy mai kisiskolás mikor tud örülni ilyen "apró" dolgoknak manapság ?

ha nem kap okostelefont, meg internetet, fel van háborodva ha nincs neki.

Azért is írom ezt, mert nemrég megtaláltam a dobozokat a régi padláson...és felraktam a netre eladni...és már el is adtam 21 darabot 5800 -ért :D

mára megjött az ára ezeknek a "kincseknek". Pepsi és Coca cola , Fantás, régi dobozok aranyat érnek.