Re: euroman topic
Ibiza Előzmény: #710903látom felkented magad, már már a fórumtagok szószólója lettél..:) gondolom önjelöltként...nem gondolom sok felkérésed lenne. Elég komcsilibsi a dumád..mert te vagy az akiről azt írtam krakéler..beírnak emberek dolgokat és te vagy az első aki gyanút kelt..másról állítani amit te teszel..az régi komcsilibsi trükk..
Én tudom nem vagy vállalkozó..semmilyen tulajdonságod nincs meg hozzá..egy gyógyegér vagy..valószinűleg valamiben jó vagy..könyvelés vagy valami lineáris gondolkodást igénylő munka..ezt már leírtam párszor...az, hogy valahol alkalmazott vagy plusz még cégvezető a saját vállalkozásodban..ez akkor baromság amilyet még a föld nem látott. Ha valóban vállalkozó lennél tudnád a vállalkozás egy létforma..individualista egyéniség..ráadásul a nap 24 órájában vállalkozó vagy..mert agyad csak azon jár, hogy lehet jobban hatékonyabban..ha olvasol híreket egy szóból vagy mondatrészből egyből kipattan egy szikra..utána utánajársz átgondolod csiszolgatod..de nem fárasztalak..tudnád ha az lennél.. ha 8 órát dolgozol..és ha feltételezem tisztességesen ellátod a feladatod....akkor nem lehetsz alkalmazotti léted után egyből vállalkozó..nem is beszélve a rengeteg feladatról amit csak te tudsz megoldani.