Re: nincs cím
Amatoregy Előzmény: #710818Hogy hogy? Ez már a fizetős oldal tartalma, de Neked leirom ide.
- legnagyobb álláskereső oldalakon fel van töltve az önéletrajzom
- legnagyobb álláskereső oldalakon napi frissítésű szűrés alapján kapom az (elég) tágra vett listákat
- a legnagyobb fejvadász cégek adatbázisába regisztráltam
- TOP 500 cégből csemegézgettem és elküldtem az önéletrajzomat
- ha tudom a fejvadász cég munkatársának a nevét, szakmai közösségi oldalon ráklikkelek az adatlapjára. (Ezt jelzi és vissza is nézik, hogy ki volt)
- ha megfelelő állásajánlat kerül elém és még nem regisztráltam annak a fejvadászcégnak az oldalára megteszem
- ismerősöknek (kollégák, barátok, HR-esek elküldtem az önéletrajzom, akik tovább küldték)
- onenote-ban vezetem, hogy mikor jelentkeztem és hová és ott van a hirdetés is bemásolva, ha interjúra kerül sor, akkor tudjak érvelni
- minden pályázathoz egyedi motivációs levél kerül csatolásra
Golfozni nem járok, felénk nincs ilyen.
Tudod van egy olyan érzésem, hogy ha nagyobb tapasztalatom van mint a leleendő feletesemnek be sem hiv. Pedig lehet ő is sikeresebb lenne. Ugyanis minden csapat gyenge láncszeme a vezető. Annyit tudnak amennyit a vezető tud. Kivéve ha magánál okosabb embereket ügyesen tud motiválni is ilyenek is vannak a csapatában. De ez kevésbé jellemző attitüd.