Hozzászólás
Nyeretlen_KetevesEddig szándékosan nem foglalkoztam Szíjjártó miniszter úr ingatlan vásárlásával, mert kb lexarom, ha tetszik neki és jól érzi magát abban az izében akkor csak tessék, de..
http://www.hir24.hu/belfold/2014/10/02/szijjarto-apja-feldobta-tarsait-hogy-megussza-a-birsagot/
amennyiben igazak ezek a hírecskék és apuci megkárosította az államot(tehát a zembereket, melyekre Petike mindig olyan érzékeny volt és minden galád támadástól jól megvédte őket), mellékesen feldobta bűntársait(ez utóbbi persze csak olyan hétköznapi fityeszes jellemhiba, tisztelet a kivételnek) akkor tán nem kéne annyira baromira büszkének lenni apucira... és a tisztességtelenül szerzett pénzeket sem kellene egy élet munkájának beállítani! Természetesen elismerem, hogy volt benne munka dögivel... de az ebből szerzett vagyonkára azért nem kellene annyira büszkének lennie. Természetesen az elmondottak csak akkor igazak ha a megjelent hírek fedik a valóságot! Amennyiben csak hírlapi kacsa áldozata lettem :-) akkor én nem mondtam semmit sem! :-)