Re: nincs cím
Ibiza Előzmény: #709965"Jogos, amit írsz, hogy mások miért nem érdekelnek bennünket ennyire. " milyen mások? nem tudom miért nem érdekelnek benneteket mások.
Kis nemzet vagyunk (ma már) és elég erős a magyarokban a szolidaritás és igazságérzet..
A kettős mérce is ezért bosszantja a magyarokat amit lehet a spanyoloknak franciáknak az euban azt nem lehet nekünk...azonnali szankciók nekünk. Usa is ugat nekünk emberi jogokról miközben működtet egy guantanamot.. ki akar irtani egy iszlám országot..bírósági itélet nélkül ölnek meg embereket..büntetlenül ölnek meg civileket...szállnak meg országokat.
A kettős beszéd az euban a magyarokkal szemben..miközben israellel szemben semmilyen szankció nem lép életbe pedig folyamatosan nem tartja be az emberi jogokat és az ensz határozatokat...senki nem vizsgálja atomfegyvereit..vajon mééé???
Erősen tévedsz mert az emberek a kurdokkal szemben is szolidárisak..sokakat aggasztott az afrikai népirtások..
Együgyű vagy csak bogárként éli az életét az aki nem látja pénzügyi gyarmat vagyunk és ez szabadságharc.. a világban a pénzügyi hatalom az úr..obama egy dróton rángatott bohóc..többet tesz a zsidókért mint a saját kisebbségéért..ezt már ráolvasták a fejére..
A politika a hatalomról szól..birka aki nem látja..az okostelefonok terjedével látható titkos hang és képfelvételek készülnek látszik mit gondolnak a jobbágyról a politikusok..
Hallhatod egész nap Mo.on nincs sajtszabadság..miközben ezt magyarul olvasod láthatod..akkor ez hogy lehet?..ezt csak a hüje hiszi el..én voltam komcsi időkben amikor szidtam a hazaárulókat másnap már az igazgató tudott róla...