Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Janicroft Előzmény: #709495

Tegnap megnéztem két KBC-s vidót is, a konklúzió az hogy a 68 dolláros áron sem túlságosan túlértékelt a részvény, de mindenképpen óvatosan kell hozzányúlni.

1.: az IPO elég veszélyes terep, nem tudni mi lesz.

2.: egy bika piac közepén (végén?) vagyunk, felfűtöttek a várakozások, stb, és erre jön a világ eddigi legnagyobb kibocsátása: nagyon rizikós mi lesz utána

3.: Valami olyasmi is elhangzott hogy nem is az Alibaba-ban veszel részesedést, hanem egy Kajmán-szigeteken bejegyzett holding ADR-jeit, és elég bonyolult ez a struktúra....

A pozitívum viszont az hogy nagyon jó számai és kilátásai vannak a cégnek, most törnek be Európába és az USA-ba, plusz még a kínai piacban is nagy növekedési lehetőség van.

Azt nem tudom ha ennyi pénzt megmozgat ez a jegyzés akkor honnan lesz még vételi erő az elsőp napokon? A nagy játékosok lejegyzik 68 dolláron, akkor ki fogja tőlük venni a tőzsdén?

Szóval agyalok rajta mit csináljak, szerintem beteszek két vételt, az egyiket a 68 dollár alá kb. 15-20%-kal, a másikat meg épp 68-ra. Ha 68-on teljesül a vétel, azt el is adom az első adandó alkalommal, aztán majd megvárom hogyan tovább.