Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: trivialitások

Ibiza Előzmény: #708390

elfelejtesz pár dolgot. orosz az nagyhatalom, gyöztes nagyhatalom aki legyözte hitlert..a világban nagyhatalmi és eröegyensúly van..ami most billegni látszik..usa kínlódott mint malac a jégen amikor oroszok kubába raktak volna rakétákat..usának mi köze volt hozzá? A nagyhatalmi egyensúly alapja az atofegyverek és az.. a hagyományos fegyverekkel nem lehet elérni az adott nagyhatalmat..(és persze a befolyási övezetük kiterjed a világban)ha rápillogtál régi térképekre akkor láthattad ütközözónák választották el a különbözö világrendeket..birodalmakat..

én usát és az oroszokat pontosan egyformán utálom..szaros nagyhatalmi arroganciával kezelik a világot..egy orosz pofátlanul beszél a pofádba oroszul..és csodálkozik nem érted..de egy amcsi f@sz is elcsodálkozik miért nem ugatsz vele a saját ugatós módján..(egyszer egy f@sz amcsinak mondtam barátom nagy a pofád de milyen más nyelven beszélsz egyáltalán) mert az angolt nem értik.. de az igazságtalanságot és kettös mércét mindig is utáltam..(de a franciák is hasonlóak..belgiumban nyomta buta francia a franciát..mondtuk német angol flamand jöhet..ugasson máá ezeken valamit..nem volt hajlandó..ez egy pincér volt..hivattam a fönököt..az volt a válasz rendben küld másikat..nem leb@szta hanem küldött olyat aki hajlanó volt németül röfögni.)