Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Euroman Előzmény: #705863

én is utaztam kiöregedett középiskolai tanár idegenvezetővel, aki Andorrába érve azt mondta, hogy megérkeztünk az Antillákra:) nem kicsit röhögött mindenki...volt olyan is aki leszart mindent, de olyan is, aki 4 nyelven (angol, német, olasz, francia) beszélt folyékonyan és még jobbb szobákat is szerzett a csoportnak, mint ami le volt foglalva...2011-ben vittem egy kisebb (20 fős) csoportot jesolo-velence-verona túrára, simán megoldottam, nekem ingyen volt a nyaralás, ez volt a fizettség....még velencében is vezettem, pedig ott a szt márk téren ha elkapnak engedély nélküli vezetésen, akkor phaszultam volna....legutóbb hamburgban helyi idegenvezetőt kaptunk, egy 2 m méter magas középkorú, jópofa főszert...a landungsbrücke-től indultunk, grosse hafenrundfahrt, aztán nagy belvárosi séta...a csoportot egy öregecske aggszűz küllemű nő kísérte, aki a fordításban 30 perc után kidőlt....némi unszolásra mondtam csinálom, ha meg nem sértem...onnantól felpörögtek a dolgok, mert a helyi idegenvezetőnek tetszett, hogy jól ismerem a várost, privátba is dumáltunk, és ezért még helyi vicceket is bedobott, amitől dőlt a társaság a röhögéstől....engem csak a küföldi vezetés érdekelne, mert mindig csak sopront csinálni, az halálosan unalmas....viszont állandó külföldhöz egész évben úton kellene lenni, én meg régebben is csak max évente 2-3 x 1 hétre mentem valahová...amíg a szüleimről gondoskodnom kell, addig ilyen "eltünős" melót nem tudok vállalni, mert megáll itthon az élet, és annyit meg nem lehet vele keresni, hogy folyamatos ápolóra fussa belőle...