Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Zotya32 Előzmény: #70583

nekem kib.szott rossz érzésem van... pedig végigültem a 6-7 ft.os phyl-t is.... ma sajnos beugrottam a csőbe, és a kapkodásnak meg is lett az eredménye... az egyik kitömött vagyok 22-n... 45k-val, amit 17-en akartam dobni a tegnapi 15-ös vétellel együtt, de ez sem sikerült, más bekerből ment el a db szám.... szóval semmi nem úgy sült el, ahogy elgondoltam... :(

pedig mikor tartottam nem volt még szók bankár holdingról, meg n-ganéról... és most elvileg ennek örülnünk kéne, hogy végre talán még vmi plusz is bejön, de egyelőre azt látom, és nem azért mert benéztem, ettől teljesen függetlenül, hogy ezzel a Bh-val 1000x kockázatosabb lett a papír, mint volt 7-8 ft-on a teljes kilátástalanságban.... eszembe nem jutott akkor, hogy kiforgatnák a céget, ellenben most nagyon is aggódom..... mégha a kirázós forgatókönyv is lenne, és tényleg felrántanák a holdig vmi miatt 1 év múlva, de addig el is kéne jutni, túl kéne élni az ilyen milliárdos napokat.... ami után persze nem fog jönni semmi tulajdonosi hír... pedig nagyon várom.....