Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

walex Előzmény: #705060

Írtam már, nem először csúsztatsz velem kapcsolatban és írsz olyan dolgot, amit nem írtam. Ez téged minősít, főként gerinc ügyileg, nem engem. A többi pedig senkit sem érdeklő rizsa, hogy mit próbálsz meg éppen belemagyarázni abba, amit írtam.

Államadósság téma: Magyarázd nyugodtan tovább, ahogy szeretnéd. Micsoda nagy szerencse, hogy a költségvetési egyensúly idején (ezt nem egyszer elmondták a cimboráid, hogy egyensúly van) évi 1000 milliárddal borítékolhatóan növekedik az adósság. Évi +1000 milliárd adósság az nagy egyensúly ugye, tényleg meg lehet őket dicsérni. F@sza gyerekek, hogy meg sem próbálnak annyit költeni, mint ami bevétel van és ami normális lenne. De majd mindjárt jön erre a szokásos szöveg, hogy a Jobbik, Gyurcsány, stb. tehetnek mindenről, mert a 2/3 is kevés ahhoz az elmúlt nyolc év utáni elmúlt négy évben, hogy megtegyék az évtizedek óta halogatott szükséges lépéseket.

Ha így gazdálkodna minden ember az országban, ahogy ezek és az elődeik (azaz többet költenek, mint ami bevétel van), itt már rég egy nagy sivár puszta lenne.

További jó narancs felhős észosztást!