Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

prospero Előzmény: #704608

Én máshol élek és én mást látok. De egyvalami biztos: hogyha az adatok most visszaesést mutatnának akkor a leépítések száma megszaporodna - 2009-ben egy év alatt 400 ezer ember esett ki a munkaerőpiacról 6,7%-os gazdasági visszaesés mellett, ezzel párhuzamosan mindennapos hír volt, hogy munkaidő csökkentések vannak a rendelésállomány csökkenése miatt, nem pedig új műszakok indítása volt napirenden, mint manapság.

Az, hogy az adat jó, - és ha még sok negyedévig mindig ilyen jó lenne, annyit jelent, hogy az amit most látsz - előbb-utóbb meg fog változni, mert a gazdasági növekedés hatása szét fog terjedni az egész országban, de valószínűleg nem egyenletesen.

A közbiztonság alakulása szerintem szintén összefügg azzal, hogy megvalósult a szociális juttatások megnyirbálása amivel a Jobbikosok nagy része egyetért, és minél inkább aprítod a szociálisan rászorulókat, -hogy ne kelljen annyi adót fizetned-, annál inkább erősödni fognak a vagyon elleni bűncselekmények.

Rezsicsökkentés évente kb. 100 ezer forintot hagy nálunk, ami olyan, mintha havi 20 ezer forinttal növelték volna a fizetésed.

Ügynök kérdés nem érdekel.