Re: nincs cím
Ibiza Előzmény: #704611gyerekes..miért gondolod új emberek születnek a másodperc tizedrésze alatt..
ezek adottságok..vagy van vagy nincs politikai affinitásod..ha van akkor abban mozogsz amiben mozoghatsz..régen ezekben lehetett mozogni..
apám egyedüli volt a cégénél aki nem volt párttag..lakást igértek ha belép..nem tette..Én büszke voltam rá..ha belegondolsz butaság..mert a család szempontjából alapból rossz döntés..de én ezért becsültem/becsülöm..sajna nem estem messze a fájától..nekem is fontosak az elveim..nem barátkozom szarzsákokkal..pedig kéne..de erre a kis időre már nem fog menni.
volt ismerősöm akinek volt politikai affinitása..reformálni és változtatni akart..belépett mindenhova..ki is rugdosták őt pedig mindig jót akart..
Ismertem elvhű kommunistát..asztalos volt ki akarták emelni főelvtársnak mondta őt ne emeljék ki..ő jó asztalos és abban tudja építeni a szocializmust..minden vágya az volt eljuthasson Moszkvába és láthassa lenint..a cég kifizette neki..becsületes tisztességes ember volt...
valamikor egy-egy pozícióhoz csak párttagsággal kerülhettél..sokan bevállalták.
nézd gyurcsótit meg a bandáját..harsogták a komcsi dogmákat..antagonisztikus ellentét meg hasonlók..utána 3mp alatt belefért nekik a vadkapitalista lét és a NÁTO tagság..hhez ezért kell csiga gerinc.