Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: hmmm

Ibiza Előzmény: #702124

várok egy témára ezért beleolvastam a topikodba.. sztem van itt pár tévedésed..mármint a topikindító témában.

Az ember amikor eldönti befektet akkor kialakít egy figyelőlistát..meghatároz belépési szinteket..

Én a magam részéről kb 6-8 instrumentumot (mert nem csak részvényt) figyelek..

Ha eldöntöttem veszek akkor veszek egy pakkot..ez általában minimum 1/3 pakk..és sávosan veszem..a teljes pakkom kialakulásáig...általában 3-5 témám van a portfóliómban..1/4-ed pénzt igyexem kpban tartani..hátha..

napi 5-6 millió alatti forgalmú papírba csak lúzerek vesznek sztem..én csak ha nagy a speki benne..

Én nem átlagolok..minden pakk külön életet él..külön kezelgetem...itt a teljes repertoár rendelkezésre állhat..tartás..vételi és eladási stop..DT short..

A papírokat vehetjük hosszútávra..ez nálam éves szint..vagy swingre..ami nálam 1-4hét..vagy napira..

Arsen írt paraztshortot amikor valaki saját pakkjával daytréderel..ez egy elég komoly butaság..ez egy sima technikai eszköz..tehát vegyük pl OTP-t..éves szinten látok benne nagy mozgást..de jön egy hír..amit próbálok aznapra lekereskedni..reggel eladom..felfelé rakok egy szűk vételi stopot..ha lemegy 1-200pontot visszaveszem..ettől még a bekeráramon tartom nyílván a pakkom csak hozott kp-t..és éves szintre veszem..ha aznap nem veszem vissza akkor bekönyvelem a veszteséget..és ha másnap veszem újra akkor az új pakk..

Én azóta tőzsdézem mikor 1000Ft volt otp és a mol részvény is..láttam pár dolgot..többnapos limites emelkedést meg ennek a reciprokát is.. liqvidáltak is napi aljon meg kerestem is éves bért egy nap alatt..ezek meghatározzák az ember mozgását..

Valahol kezdők topik vagy ilyesmiben összefoglaltam a saját elképzeléseimet.