Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

JP Előzmény: #701437

Tudom, hogy szép a város, most februárban jártam ott. Ejjel 11 körülre értünk oda, átmenve a töltésen a Piazzala Roma-nál leparkoltunk, onnan irány be a dzsungelbe, meglelni a Szent Márk-teret. Volt szerencsénk az oda-vissza utat "végigtévedni", kb 3 órán át, így volt alkalmam talán kicsit jobban is megtekinteni a várost. Engem lenyűgözött, ezért is menné(n)k vissza még egyet-kettőt sétálgatni. Bár éjjel volt, azért volt nyüzsgés, igaz aznap volt talán farsangi bál, amiből azért teljes szívemből, lelkemből örülök, hogy ki maradtam. A Sz. Márk-tér éjjelre már víz alatt volt, de azért körbenéztük, már amennyire a kirakott palahidak ezt nekünk megengedte. Nappal tudom, hogy lenyűgözőbb lehet, csak emberek ne lennének. Erről jut eszembe, élelmes ázsiaiak, még a száraz környéken a tér körül , árulnak szörnyen csúnya színü nejloncsizmákat, hogy tudj a víz alá került térre becsatangolni velük...... semmit se ér, beázik, vagy azonnal szét szakad a lábadon. Na én csak egyedül ennek tudom ott, hogy mennyibe kerül: ha veszel két párat, 5 euróra lealkudható a párja.

Amúgy ja, ahogy írod, a várost átjárja a biznisz hangulat, és eltudom képzelni, hogy nappal kb úgy néz ki, mint Pesten a West-End karácsony előtt. Én szerencsére éjjel jártam ott, az egész sokkal festőibb, mint szerintem nappal.

Azért a parkolóházas díjszabásról tudsz valami konkrétabbat is írni, mint k. drága? , mert én legalább két éjszakát hevertetném ott a kocsit.