Re: nincs cím
Ibiza Előzmény: #700512nem mondtam buta vagy..hiszen nem ismerlek...az állításod nekem butaság..a valódi szavazatok megoszlását kell nézni..a többi az mese
írtam én sem szeretem a 2/3okat..de sajna elmaradtak a szerkezeti átalakítások
ha zavarnak a lopások akkor szörnyű lehetett neked az előző 8 éves ciklus..gyakorlatilag szabadrablás volt
Az urambátyám stílust pont annyira nem szeretem mint az akoltagok csöndes összekacsintos hangulatát..láttam párszor..bele is kerültem véletlenül..meleg ráfogós hosszú kézfogás..sejtelmes mosoly alázatos alulról felnézés..van aki kicsit csippent a szemével..kiderült vártak valami főelvtársat..csak én elöbb értem oda más ügyből kifolyólag, egy megbeszélésre mentem aki fogadott az bemutatott annak aki ott volt..utána jöttek a többiek..
Helyes a munkaalapú társadalom..de rosszul értelmezed sztem..a mérnök is dolgozik..a németek olaszok is munkaalapú társadalom..a gdp nagy részét nem a banki szolgáltatás fiókcégek adják
Eu ellenesség annyira van jelen amennyire kettős mérce van velünk szemben..fidesz megmondta öngyilkosság lenne ha kilépnénk..a retorika az egyrészt szól a választóknak egyrészt a sajtónak..aminek a kivonatát megkapják az eus tárgyalók..eddig az volt komcsik miatt csicska poziból tárgyaltunk euval..ez azért erősen változott..a jobbik sem véletlenül erősített rá..tán a józsaru rosszzsaru a technika..
Igen röhejes a pálinka harc mert franciáknál spanyoloknál vándorcigányok bérben főzik..tehát megint a kettős mérce.
Paksnál 40% hazai cégek részesedése..jelentős adóbevétel várható..a megállapodások egy része titkos..erről szivárgott ki a német megállapodás..én nem tudom a végső összeget a komcsik akarták nyélbe ütni..ezért kapálóznak.