Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Borska Előzmény: #699996

280-290es sáv szerintem csak kezdődő kamatemeléseknél jöhet szóba, véleményem szerint a jelen helyzet mellett még a 300as szint is pikánsan erős a forintnak, persze lehet hogy mint oly sokszor most is tévedek, számomra 302-300- 298 as szintek lesznek a beszállók EURHUF longhoz, már ha addig lemegy

ha előbb fordul akkor az első 4ó-s jelre beleveszek, árfolyamtól függetlenül

ha pedig átesik a szinteken úgy hogy feltankoltam belőle, akkor jön a gyöngyöző homlok és csúnya szitkozódás a stoppolódással karöltve

ahogy az én olvasatomban most kinéz az MNB politikája: eszük ágában nincs még emelni, és erre nincsenek is rákényszerítve ( hogy jogos vagy sem, gőzöm sincs , de egyenlőre jól csinálják, bár ahogy olvasgattam azért itt ott megsegítették az árfolyamot a valutatartalék rovására, ami szerintem öngól, de ez most mellékes ) hisz mit látnak? választások, ukrán helyzet, görög robbantás, a huf meg kemény mint a gyémánt ,vagyis 3hét múlva simán belelátok egy újabb 10bp-s vágást, és az arra adott válaszreakció majd eldönti a folytatást, de hogy kapkodni nem fognak az emeléssel az szerintem tuti