Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Borska Előzmény: #698720

nem igazán optimizmusnak nevezném a jelen hozzáállásomat sokkal inkább pszihológiai long-nak, valahogy úgy amit nagyon nem szívesen írok le hogy, eleget esett máááá :( :( :( nincs funda alapom a longhoz, csupán a TA és a tőzsde pszihológia ismerete (ha szabad ilyen nagyképűen fogalmaznom)diktálja a pillanatnyi pozicionáltságomat

bux grafikonra nézve csak longos jeleket látok, egyedi részvényben szintúgy, ezért nem is próbáltam ma sem a kiszállót sem pedig a fordulást keresni, és ez nem kis önuralom egy olyan, a mai magyar valósággal szemben erősen shortos beállítottságú embertől mint én vagyok

egy dolog motivál : a profit és ha most vicsorogva ezt a long hozza akkor megpróbálom ezt a lovat megülni

szerintem még van benne felfelé lehetőség, és így 18k fölött én a magam részéről további merészebb menetet is belelátok a dologba, első körből hati 18400-500 köré, ott tán tanácstalanság majd egy felszúrással kiugrasztva a 18-18,2 között beült nem kis mennyiségű shortost, tovább akár 19k ig

nemzetközi szentiment ezt támogatja, kinnt marad a további cammogós, nemhiszemelhogyvantovábbfel mentalitású emelkedés, itthon pedig a fokozott meghúzás

...kiderül