Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Ibiza Előzmény: #697032

igen..javul bennem a kép az LMP-vel kapcsolatban..még ha nem is hiszem valaha szavazok rájuk..de a jobbik is kb olyan messze van tőlem mint az lmp..még ha mindkét pártnak vanis igazsága..fideszben is taszítanak dolgok..ilyen pl a gondoskodó állami felfogás..

Elvileg párt nélkül vagyok..mert hazaáruló tolvajokra, erkölcsi hulladékokra nem szavazok..és a fenti gondjaim vannak a fenti pártokkal.

Én a hedonizmuson kívül egyetlen izmust sem szeretnék követni..

konzervatív értékrendem van de nem szeretem az urambátyám mentalitást és nem fogadom el alapból a rangokat..mindenki kb egyforma tiszteletet kap tőlem..a gróf a Dr az igazgató vagy a takarítónéni...

Ha már izmus akkor tán konzervatív liberalizmus lehet ami érdekel..de ez sem.

Bonyolult?

- rendpárti vagyok..legyen rend..a rend őre tartsa tartassa be a törvényeket..az állampolgár jogaiért is...aki eldobja a csikket fizessen aki szemetel fizessen..aki nem előírás szerint tartja kezeli a kutyát fizessen..a biciglis és pizzafutár fizessen ha nem tartja be az előírásokat..mert kis dolgoknál kezdődik a jogkövetés..

- mindenki aki keményen dolgozik európai szinten élhessen és maradjon a béréből 15-20%

- legyen szociális háló a valóban elesetteknek..

- legyen egyszerű és átlátható az adózás..ne legyenek kiskapuk kivételek..minden jövedelem adózzon..bárhonnan származik.

- nem kellenek adókedvezmények, minden annyiba kerüljön amennyibe kerül..max nonprofit szolgáltatók legyenek..

- minden információ mindenkinek egyformán és egyidőben elérhető legyen..

- a törvények ne a törvényt kijátszókra és adóelkerülőkre legyenek szabva..hanem a többség jogkövetőre..ne legyen mindenki potenciális bűnöző..