Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Csusza Előzmény: #697042

Hol is állok? Összezavartalak? :-) Bocs, nem ez volt a célom.

Amúgy teljesen világos, kit és mit támogatok. Még ha az furcsa is. :-)

Talán csak az okozza a kavart, hogy nem vagyok minden ellen zsigerből. Vannak dolgok, eszmék, tettek, viselkedések és személyek, akiktől, amiktől zsigerből kapok hányingert, ez így van. Nem titkoltan ezek az úgynevezett balliberális eszmék, tettek, személyek. (Illetve most éppen így nevezik magukat, de ez történelemfüggő, hol így, hol úgy hívatják magukat.)

"...szadeszt és prominenseit, akik most ezerrel szivárognának vissza a hatalomba"

No, ők klasszikusan minden politikusok legalja. Sajnos egyelőre én azt látom, hogy igenis sikerül nekik a lassú visszaszivárgás, legalábbis ott látom a "jól bevált" arcokat és neveket a díszes társaságban.

De! Emellett próbálom nyitva tartani szememet és az agyamat (nincs nehéz dolgom, nem túl nagy), hogy ne vezessen meg senki az "én oldalamról" sem. Nem vagyok már tinédzser (b@ssza meg :-( ), talán valami kis értelem is szorult belém, és viszonylag tűrhetően ki tudom szűrni az emberek közül az értékesebbeket és az értéktelenebbeket. (Ráadásul most nagyon megkönnyítették a dolgomat, hogy az egyik oldalon ilyen szépen "összefogtak".)

Emellett -ha finoman akarok fogalmazni- az elmúlt négy év kormányzati produkcióját is kritikus szemmel figyelem, és nem titkolom, hogy bőven van, ami szintén megöklendeztet.

Ezért van az, hogy alapvetően jobboldali, és (jelenleg) jobbikos létemre igenis szimpatizálok például Schifferrel, aki egyelőre ember tudott maradni, bármekkora nyomás is nehezedik rá a ballib oldalról.

Persze nem mindennel értek egyet, de ezzel semmi baj, így is egy teljesen elfogadható politikusnak tartom.

Igen, van zsigeri gyűlölet a másik oldalon is, ez tény. Én próbálom ebből kivonni magam, persze biztosan nem mindig teljes sikerrel. Az embernek vére és szíve is van, nem csak esze... :-)

Ja! És attól, hogy jobbista vagyok, és próbálok normálisan gondolkozni, még nem vagyok faszista, rassiszta, anszitemita és még a jó ég tudja, mifene... :-)

Remélem így érthetőbb lettem.